Punt i final, jo també plego.

Bé, senyores, senyors i altra fauna que encara passa per aquí. Avui tanco. Autenàsia per un bloc que fa mesos que agonitza llastimosament, li faig un favor i a vosaltres també. Com pot ser que encara hi hagi algú que vingui a mirar si he actualitzat?

Des que vaig obrir el bloc, ara fa més de tres anys, hi he escrit de tot, molta merda, algunes coses que feien riure i algun tema massa personal (no gaires per sort). No té cos, no té forma, El declivi de Niqmad ha intentat seguir una línia impossible perquè jo he canviat molt des del principi… I a més, moure's a la frontera d'allò que es pot dir i el que no, d'un pseudònim anònim però que massa gent coneix… em talla les ales. Ara és hora de tancar-lo, de dir-vos adéu, encara que no marxo. D'una manera o altra, jo també continuaré per aquí, observant-vos i fent, de tant en tant, algun comentari. Ah, això sí, no penso deixar d'escriure, però no tot són els blocs en aqueta vida…

Per qualsevol cosa, resto a la vostra disposició al correu electrònic niqmad (a) gmail (.) com.

[@more@]

Quant a niqmad

Sóc de Barcelona, on vaig néixer el 1980. Estic llicenciat en Història (especialitzat en prehistòria) i en Periodisme. He treballat de moltes coses, des de Pare Noel algun Nadal a arqueòleg, passant per les mudances, la verema... I ara ho faig en un mitjà de comunicació que no diré. Sempre m\'ha agradat escriure, i intento fer-ho sovint , encara que a temporades m\'és més complicat.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

15 comentaris a l'entrada: Punt i final, jo també plego.

 1. Jaume Joan diu:

  És la primera vegada que hi entre al teu bloc, que et llegesc. Només que hi han tantes paraules, veus, vides sense rostre en aquest ciberespai que finalment és com el cel estrellat quan desapareix un estel. Ja no serà el mateix. Salut

 2. aina diu:

  jo encara hi entrava, i sempre el trobava buit…

  ara només et puc desitjar bona sort… i fins una altra… qui sap si algun dia ens retrobem per algun lloc

 3. Rufus diu:

  Tan de bo la conjuntura internacional fos més favorable.
  Un final brusc però respectable.

  Salut

 4. si dius que no deixes d’escriure, jo ja em quedo més tranquil·la. Continuaràs per la pàgina de Relats?

 5. ainafer diu:

  Plegues?…..

  …bé, qui sap, potser ens retrobem en algun ex-país soviètic…

 6. Èlsinor diu:

  Tard o d’hora a tots ens arribarà aquest mateix moment, així que no cal fer-hi un drama, només dir-te adéu i fins aviat…

 7. Joanaina diu:

  M’entristeix… Tots dos sabem que encara et quedaven moltes formigues per dintre… Em deus un sopar al 2003, que quedi dit. Un petò molt gros…

 8. Chat diu:

  Jo també sóc dels q encara passsaven…

 9. Jo últimament no entrava gaire a aquest bloc però el recordo de quan vaig començar amb el meu ara farà un any. Que et vagi bé.

 10. Unmei diu:

  Bon viatge i bon cami Niqmad!!
  Seras recordat sempre a la blogosfera!!! 😀

  Jo tambe deixo blocat, pero ho faig pels problemes tecnics… ara me’n he anat a blogger…

  Que vagi be!!!! 8)

 11. Unmei diu:

  Havia posat el link malament… aixo d’estrenar direccio nova… :p

 12. uruviel diu:

  Que vagi molt bé Niqmad! una abraçada

 13. Joan mig diu:

  Hola, com veus passo de tant en tant, però hi passo. Fins ara. Jo també em pensava si plegar, però segurament només faré una reforma. D’acord amb tu que segons com no val la pena mantenir-ho (en general, sense referir-me al teu). En tot cas em dedicaré més a l’altre bloc, de crítica de premsa (http://blocs.mesvilaweb.cat/joandelavqv). T’ho dic perquè ets del ram. Bé, que et vagi molt molt bé i encantat d’haver-te conegut!

 14. francesc diu:

  has entrar dins la categoria del blocs oblidats, N’hi comencen a haver bastants, i és que potser aixó no es el que semblava tot i que si sembla ser el que es, no gran cosa.-

Els comentaris estan tancats.