El cornut

Tal com s’empassava els peatges, les esbroncades del cap, les multes de transit, els impostos, els sermons de missa… es va empassar les banyes de la dona: la va mirar als ulls sense dir res, sense cap gest i va continuar llegint el diari.[@more@]

Quant a niqmad

Sóc de Barcelona, on vaig néixer el 1980. Estic llicenciat en Història (especialitzat en prehistòria) i en Periodisme. He treballat de moltes coses, des de Pare Noel algun Nadal a arqueòleg, passant per les mudances, la verema... I ara ho faig en un mitjà de comunicació que no diré. Sempre m\'ha agradat escriure, i intento fer-ho sovint , encara que a temporades m\'és més complicat.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: El cornut

  1. juli diu:

    Que, no penses dir res sobre les eleccions?

  2. Chat diu:

    Ja ho diuen, ja, que “la millor indiferència és un bon atac”

  3. Déjà vie diu:

    seguir llegint i seguir empassant!

Els comentaris estan tancats.