El sindicalista

El manifestant digué als interrogadors que si li deixaven la tovallola xopa, la porra, la bossa de plàstic i les altres eines ja es torturava tot sol. Arrossegant les esses pel forat d’una dent alliberada, afegí que ja era tard i que, com a bon sindicalista, no volia que els explotessin més del compte amb hores extres.[@more@]

Quant a niqmad

Sóc de Barcelona, on vaig néixer el 1980. Estic llicenciat en Història (especialitzat en prehistòria) i en Periodisme. He treballat de moltes coses, des de Pare Noel algun Nadal a arqueòleg, passant per les mudances, la verema... I ara ho faig en un mitjà de comunicació que no diré. Sempre m\'ha agradat escriure, i intento fer-ho sovint , encara que a temporades m\'és més complicat.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: El sindicalista

  1. juli diu:

    suposo que hauria de veure-hi una imatge… però no la veig!

    Per cert, cada dia estas més tronat niq.

Els comentaris estan tancats.