Puta


Cada dia t’obres de cames set o vuit vegades, si tens sort. Els caps de setmana a la nit, sense els clients de sempre, la cosa és més aviat de boca, tastant gustos poc nets a l’ombra de qualsevol portal mig amagat. I és que ets un reclam que, malgrat el greix que et penja entre els pantalons i el top, funciona prou bé. Qui ho diria. Però cada dia que passo per la vostra plaça, allà on s’uneixen el carrer de Sant Ramon i el del Marquès de Barberà, t’hi torno a veure, lluint el ros fals i el somriure de fàstic que t’ha quedat gravat amb els anys. No em sé imaginar que la teva cara hagi transmès mai alguna mena d’atractiu, però segurament s’ha fet a base de tastar glops infectes i simular orgasmes. Potser és això el que et troben, l’evident mentida, el poder de la tortura lenta que canvia algú. O potser ni tan sols van tan lluny, qui sap si només volen un forat que s’ompli amb diners.

Sona: Laibach[@more@]

Quant a niqmad

Sóc de Barcelona, on vaig néixer el 1980. Estic llicenciat en Història (especialitzat en prehistòria) i en Periodisme. He treballat de moltes coses, des de Pare Noel algun Nadal a arqueòleg, passant per les mudances, la verema... I ara ho faig en un mitjà de comunicació que no diré. Sempre m\'ha agradat escriure, i intento fer-ho sovint , encara que a temporades m\'és més complicat.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

12 comentaris a l'entrada: Puta

 1. Katz diu:

  Massa dur… però la vida és així…
  Petons!

 2. Unmei diu:

  Niqmad!! Quant de temps feia que no em passava perqui!!
  Tu com sempre, en el teu estil… 😉

  Per cert, veig que ho has posat en la categoria de “personatges”… vaja , i tant! Quin personatge aquesta!! :p

 3. Joanaina diu:

  Una capçalera preciosa…

 4. juli diu:

  que nano, escrius un post o hem d’esperar a que et facin la targeta rosa?

 5. pentesilea diu:

  una vegada algú em va contar que varen començar a haver prostitutes quan l’home va deixar de ser nòmada…

  quines coses…

  Bon estiu, Niqmad 🙂

 6. Èlsinor diu:

  Em sembla que la cara és el que menys importa, i, segons com, ni se li vorà; si de cas, el bescoll…

 7. “Potser és això el que et troben, l’evident mentida, el poder de la tortura lenta que canvia algú.” Genial! Perquè escrius posts tan de tant en tant?!?!?!? Jo en vull més i més i més

 8. Dessmond diu:

  Dur el retrat.
  No sé que ho fan aquestes senyores, que a mi també em van despertat un post no fa pas massa.
  L’enhorabona pel blog.

 9. Emma diu:

  Aquesta és l’altra cara de la societat a les grans ciutats, ma germà l’última vegada que va venir per terres lleidatanes, em va dir que havia vist una noia que es venia a 2 ó 3 euros en un banc de Barna. És un mal de la societat, moltes no tenen més remei que apuntar-se a aquesta professió, ja que omplir un forat de diners els permet omplir la boca de menjar…
  Molt guai el blog 🙂 Seguiré passant!

 10. Ainalma diu:

  Això fa obrir els ulls, malgrat la duresa de les paraules. Duresa ben emprada, tot siga dit. M’alegra haver trobat el teu bloc, m’hi passaré sovint.

 11. Nuku diu:

  No hagues imaginat mai que escoltaves Laibach, quines coses tu…
  Et recomando l’ultim disc m’algrat no esta a la venda aqui…

Els comentaris estan tancats.