Feu-vos satanistes

[Apocalipsi 13:16-18
]
I a tots, petits i grans, rics i pobres, lliures i eslaus, fa que els posin un encuny a la mà dreta o al front a fi que ningú no pugui comprar o vendre fora del qui tingui l’encuny, el nom de la bèstia o la xifra del seu nom. Aquí cal l’enginy: qui sigui intel·ligent, que calculi la xifra de la bèstia, que és una xifra d’home; la seva xifra és sis-cents seixanta-sis.

I avui és 6 de juny (06) del 2006. Sis-cents seixanta-sis. És l’hora, blocaires i lectors, d’adorar Satanàs, Baal Zebu, Llucifer, Azrael o qualsevol de les seves encarnacions. Encara hi sou a temps, feu-vos satanistes. Per a posar-vos-ho més fàcil, aquí teniu una llista d’algunes de les sectes satàniques o lluciferines que actuen al Principat:

Adoradors de Seth o Temple de Seth, fundat per Michael Aquino (EUA) quan va tornar del Vietnam. És present a Barcelona i València.

Orden Illuminati, també Societas Ordo Templi Orientalis; totes dues dirigides per Gabriel López de Rojas des de Barcelona i amb lògies a diversos països. D’orientació més aviat lluciferina i amb una mescla eclèctica de creences que es declaren, fins i tot, hereves del marxisme. Personalment, crec que sembla més aviat la versió d’un curset per correspondència d’una secta satànica.

Sociedad de Thule. Nazis, prenen el nom de l’oranització secreta on va pertànyer Hitler mateix. Sovint vinculats a grups d’extrema dreta de tota mena.

Nueva Acrópolis, neo-nazis perillosos que s’amaguen sota parafernàlia orientalista.

Església de Satanàs, el clàssic. Fundada per Anton Szandor LaVey, el pare del satanisme modern i present arreu del món.Bé, i si voleu riure, podeu mirar això.[@more@]

Quant a niqmad

Sóc de Barcelona, on vaig néixer el 1980. Estic llicenciat en Història (especialitzat en prehistòria) i en Periodisme. He treballat de moltes coses, des de Pare Noel algun Nadal a arqueòleg, passant per les mudances, la verema... I ara ho faig en un mitjà de comunicació que no diré. Sempre m\'ha agradat escriure, i intento fer-ho sovint , encara que a temporades m\'és més complicat.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Feu-vos satanistes

 1. Però ara no diuen que el numero és el 616?? 😉

  Je, gran recull d’informació aquest. Estic pensant que segur que algun dia de la meva vida em servirà d’alguna cosa, si si , i tan! …segur

  Bona nit a tu i a la teva tossuderia!

 2. vedette diu:

  Ai, senyor elnigmàtic, jo no sóc satanista però un temps vaig ser sardanista, i
  penso que estaria bé ser satanista sardanista, fent 666 sardanes de 6 persones,
  oi? potser revifaríem les ballades…

 3. Hanna_B diu:

  sembla que la bèstia no s’ha manifestat. deu estar esperant el 07.07.07 i encara queda la versió
  8 i la 9! segur que és un bromista i s’espera al 09.09.2999

Els comentaris estan tancats.