Barcelona by night

Fa uns dies vaig penjar al meu compte de Flickr algunes de les fotografies escanejades que havia fet fa unes setmanes des de Montjuïc. La que il·lustra el post n’és una, i la de la capçalera del bloc també; les podeu veure totes des d’aquí. Feia temps que ho tenia en ment… i un dissabte vaig pujar fins dalt de la muntanya cap a les onze de la nit, abans de sortir de festa. A peu, perquè no tinc cotxe i els autobusos a aquelles hores ja no hi arriben, fins a dalt. Era tot fosc i l’últim tros ben solitari, però bonic. I la vista des del castell és espectacular, val la pena. Una vegada allà, m’ho vaig prendre amb calma, duia el trípode i vaig fer exposicions de fins a mig minut amb la càmera analògica. Feia molt de vent -m’encanta- i no hi havia ningú més, vaig passejar una bona estona per veure els millors llocs des d’on fer les fotos, i va valer la pena. Al final, amb la caminada, vaig acabar fet pols… però la nit, les vistes i el so del vent s’ho valien.[@more@]

Quant a niqmad

Sóc de Barcelona, on vaig néixer el 1980. Estic llicenciat en Història (especialitzat en prehistòria) i en Periodisme. He treballat de moltes coses, des de Pare Noel algun Nadal a arqueòleg, passant per les mudances, la verema... I ara ho faig en un mitjà de comunicació que no diré. Sempre m\'ha agradat escriure, i intento fer-ho sovint , encara que a temporades m\'és més complicat.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

9 comentaris a l'entrada: Barcelona by night

 1. la del port potser és la que més m’agrada. la profunditat de llums fa una mica de fresa

 2. Dunna diu:

  He visitat la teva pàgina de fotos i he de dir que n’hi ha de realment molt maques.
  El primer cop que vaig pujar a Montjuïc era de nit, i sí, la panoràmica nocturna
  és increible,…Les fotos, molt bona feina…gairebé es pot sentir el vent xiulant ciutat enllà

 3. Molt boniques les fotos però jo a Montjuïc no hi pujo de nit ni borratxo! Quin kague tiu!

 4. KAsh diu:

  Molt xules les fotos (també les he vist totes). Suposo que algun dia ho deuries explicar, però i això del 12 d’octubre??
  No sóc l’única que hi troba algú, a anglès? Merci per lo del serrell. 🙂

 5. erakkia diu:

  la torre agbar sempre m’ha semblat un consolador. Per molt que diguin que està inspirada en no se què i no se quantos, Barcelona ara, ja te un consolador.

 6. M’han agradat les teves fotos! increïbles!

 7. adagio diu:

  per cert! unes fotus molt guapes!

 8. nimfa diu:

  ben fet que vas fer…
  He viscut algun moment semblant amb la càmera i la solitud..i la ciuta fins i tot m’ha semblat bonica… però clar, no hi havia el pollón akell, xDDDD

  per quan el soparet!??!?!? ja tic bona, jo!!!!jejej, he anat una mica liada, i les vacancetes fora i tal, xo ara ja ta!!!!!

  petons!!!, ja diràs quan et vagi bé!

 9. Hanna_B diu:

  m’han agradat molt les fotos niqmad, i imaginar la pujada a peu a montjuic, de nit, amb la càmera i el trípode, molt xulo… que valent!
  a mi el falus de color vermell i blau m’esgarrifa. més lleig no el puc trobar, desentona totalment amb la resta de la ciutat…!! que el posin de color morat i beige, o verd i marró, o taronja i gris….

Els comentaris estan tancats.