Només un joc

El sexe es converteix en un joc més. Buit de connotacions, és un intercanvi de fluids per aconseguir plaer. Conèixer l’altra fins als racons més profunds, per diversió. I prou. Tastar cossos aliens ja és equivalent a degustar formatges en un bon restaurant. Tots diferents, cada un amb les seves coses, i només la curiositat hi posa els límits.

Al principi enyorava els temps en què cardava amb amor; idiota. Sempre n’he estat una mica. Però això es va acabar ràpid. Aviat t’adones que la barrera que has creat per no estimar, és un aliat, i ja no la rebutges, només l’assumeixes. Que l’únic interessant és que les parts implicades s’ho passin bé, que les llepades i petons facin esgarrifar, que els genitals serveixin per alguna cosa.

Ara ja, tot és un joc. No hi ha res seriós perquè allò que ho és no val la pena.[@more@]

Quant a niqmad

Sóc de Barcelona, on vaig néixer el 1980. Estic llicenciat en Història (especialitzat en prehistòria) i en Periodisme. He treballat de moltes coses, des de Pare Noel algun Nadal a arqueòleg, passant per les mudances, la verema... I ara ho faig en un mitjà de comunicació que no diré. Sempre m\'ha agradat escriure, i intento fer-ho sovint , encara que a temporades m\'és més complicat.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 comentaris a l'entrada: Només un joc

 1. Nisshin diu:

  Em consola saber que no sóc l’única que ha d’arribar a aquestes conclusions. Juguem? jejeje.

 2. lau diu:

  un joc que a tothom agrada…

 3. Nisshin diu:

  A quin joc juguem doncs? Avui, com diria en Calamaro, vull ser “innocente de tu parte más culpable, pero culpable de tu parte más caliente…”

 4. Nisshin diu:

  Niqmad, Niqmad…aixxx. Si sóc culpable, hauré d’anar a confessar-me. Per cert, ara m’ha semblat recordar que fa poc, en un post, comentaves que has anat a viure amb altres companys. No tindreu una habitació lliure?

 5. interpol diu:

  Sense voler semblar pedant, a la insostenible lleugeresa del ser, d’en Kundera, en Tomas (un dels personatges) elabora tota una teoria sobre el sexe per conèixer la individualitat de cada dona. Potser a part del plaer també vas, inconscientment o conscient, per aquest camí.

  Salut!

Els comentaris estan tancats.