Alguna cosa no va bé

Alguna cosa no va bé. I quan això passa, es nota. El temps té alguna esquerda, les mirades es perden al buit i tot es fa més distant… La memòria torna per recordar coses que creia superades. Els fantasmes tornen, de nit, quan dormo sense somiar. I els arrossego durant el dia… Em bufen al clatell i em fan la traveta. tot per dir-me que encara són allà, que sempre hi seran i que la mentida i la desconfiança pesen més que el plom.

[@more@]

Quant a niqmad

Sóc de Barcelona, on vaig néixer el 1980. Estic llicenciat en Història (especialitzat en prehistòria) i en Periodisme. He treballat de moltes coses, des de Pare Noel algun Nadal a arqueòleg, passant per les mudances, la verema... I ara ho faig en un mitjà de comunicació que no diré. Sempre m\'ha agradat escriure, i intento fer-ho sovint , encara que a temporades m\'és més complicat.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Alguna cosa no va bé

  1. gulgulan diu:

    Estica amb la belesh. És un efecte colateral del Nadal

  2. Frederic diu:

    Uf, les esquerdes del temps són més grans en aquests dies, deixe-les, ja es tancaran soles.

  3. “Sentiste alguna vez a los problemas pendientes volver” (Andrés Calamaro). Todos tenemos lastre en las alforjas que va repitiéndose cuando menos lo deseamos

Els comentaris estan tancats.