Finestra

El temps no s’acaba d’aclarir. Surto de la feina que el sol es pon en roig, però no es veu. Els carrers estrets me’n tapen la vista i només puc observar les parets velles i plenes de graffitis. Abans de passar dues travessies, tres putes ja m’han dit ‘guapo’ o ‘ven conmigo’ i una se m’ha agafat al braç intentant dur-me amb ella. Busquen clients d’una manera una mica agressiva… No contesto, ni les miro. Cap és d’aquí, subsaharianes, de l’est, sud-americanes… Els seus compatriotes tampoc les miren. No hi són, costa esquivar-les de tantes que n’hi ha, però tothom fa veure que no hi són. Menys els que hi parlen. Aquests tampoc no hi són.

A casa, el sol ja no hi és. Del cel es desprèn una llum rosada i malaltissa: el reflex dels llums de la ciutat en la contaminació i els núvols. Demà serà un altre dia. Aprendré més coses noves i continuaré projectes aparcats. Vull fer un reportatge fotogràfic del que queda del meu barri quan era barri. Vull tornar a escriure. Vull llegir. Vull recuperar moltes coses i em falta temps. Però de temps sempre se’n troba.

Haig de deixar de perdre el temps mirant per la finestra.
[@more@]

Quant a niqmad

Sóc de Barcelona, on vaig néixer el 1980. Estic llicenciat en Història (especialitzat en prehistòria) i en Periodisme. He treballat de moltes coses, des de Pare Noel algun Nadal a arqueòleg, passant per les mudances, la verema... I ara ho faig en un mitjà de comunicació que no diré. Sempre m\'ha agradat escriure, i intento fer-ho sovint , encara que a temporades m\'és més complicat.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Finestra

  1. Litus diu:

    Jo darrerament, em trobo que amb això dels “blogs” no llegeixo gens! (almenys escric, això sí…)

Els comentaris estan tancats.